dimarts, 8 de març de 2011

XVII Mitja Marató de Banyoles i IV Volta Popular a l'Estany

El passat 06 de març uns quants atletes de l'AEF Club Olímpic Farners varen participar a la mitja marató de Banyoles i a la volta popular a l'estany.


Sens dubte, una de les mitges maratons més boniques a les quals hem participat els membres del Club. Com sempre, una organització impecable, un ambient festiu, una bona botifarra a l'arribada, juntament amb l'obsequi i la beguda. En aquesta edició val la pena destacar el "show" del coronel Gadaffi aproximadament al quilòmetre 14, que ajudava a la penúltima pujada forta. Cal remarcar aquesta penúltima pujada, perquè la última és un trencacames al quilòmetre 17, a l'alçada de l'església de Santa Maria de Porqueres, on els timbalers també col·laboren perquè els atletes superin aquest obstacle. 
Va fer un dia molt bonic, es pot dir calorós, però tothom va gaudir d'aquesta festa de l'esport, on es pot considerar que s'està en família, ja que molta gent va a la marató de Barcelona. L'any vinent els organitzadors intentaran que no caigui el mateix dia. Això pot tenir avantatges en quan al nombre d'inscrits, ja que segurament augmentarà, però al mateix temps pot fer perdre l'encant d'aquesta cursa, perquè, com s'ha dit anteriorment, és molt familiar i ben organitzada. El temps ho dirà...
Pel que fa als temps dels nostres atletes a la mitja marató es posen a continuació:
Posició 22: Joan Massó 1:21:45
Posició 31: Ivan Brun 1:23:22
Posició 110: Jordi Butinyà 1:32:10
Posició 145: Jaume Canaleta 1:34:41
Sobre la volta a l'estany de 6,5 km:
Isabel Bagudanch 0:35:58

I per acabar la fotografia amb el barret de regal, que amb el dia que feia possiblement més d'un se l'hauria posat per fer la cursa.
Per ordre d'esquerra a dreta: Isabel, Ivan, Joan, Jaume i Jordi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada