dilluns, 12 de desembre del 2011

Mitja Marató "Ciutat de Mataró" 2011

No es pot parlar d'una mitja marató bonica, ni tan sols ben organitzada pel que fa als imperdibles que semblava que anaven escassos al moment d'agafar el pitrall, però tot i això es tracta d'una mitja temptadora per 2 motius. El 1r és que hi ha poc desnivell, i tot es concentra a l'últim quilòmetre, fent que majoritàriament es pugui córrer ràpid i es consideri plana.
El 2n i més important, tothom surt d'allà carregat de productes de neteja i higiene personal molt cars, que superen de llarg el preu de la inscripció. Per aquest motiu les inscripcions s'exhaureixen en poques hores.
Enguany, el dia 04 de desembre, l'enemic més important pels corredors va ser la calor, feia un sol de justícia i la temperatura possiblement era major als 20ºC. El 1r classificat va tardar 3 minuts més que l'any passat a realitzar-la.
Del Club Olímpic Farners hi van participar 3 atletes. En Jordi Butinyà amb un temps d'1:33 i la Isabel Bagudanch i l'Ivan Brun amb 2:05. Cal comentar que aquesta va ser la primera mitja marató de la Isabel, i que va acabar-la contenta, aguantant-se, que això és el més important.
Seguidament es veuen unes fotografies d'en Jordi i de la Isabel:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada