dilluns, 27 de febrer del 2012

Bona temporada de cros dels més petits del C.O. Farners

Les darreres curses de la temporada de cros 2011-12,  s'han fet a Banyoles i Riudellots, ja que la de Vidreres es va suspendre a causa del mal temps. El fred siberià i el vent van fer que els nens i pares no anéssin a Vidreres. Cal destacar el bon resultat de l'atleta AINA MASFERRER,  que ha quedat campiona provincial de Girona en la categoria Infantil femení. Uns dies més tard, en el cros dels campionats de Catalunya que es va celebrar a Mataró, va obtenir una meritória 25èna posició. Des d'aquí li volem donar la més sincera enhorabona. Ets una "crack" Aina!
També aprofitem per animar i felicitar per la seva participació, a tots i cadascun dels atletes del Club i a les seves famílies per col.laborar amb el Club Olímpic Farners."