divendres, 25 de maig del 2012

Gaudint de París i Viena

Fer turisme per una ciutat del mon és molt engrescador i encara ho és més si pots fer allò que més t'agrada, córrer pels carrers de la ciutat visitada. En Musta i en Manel van decidir fer les maratons de París i Viena el passat mes d'abril. L'ocasió els va portar a fer uns dies de turisme amb les seves respectives dones per París i Viena. Els dies abans de fer les respectives maratons, van visitar la ciutat i gaudir de l'ambient de la marató.
En Musta va fer un resultat molt bo a la marató de París tot i patir problemes estomacals durant la segona part de la marató. Va haver de parar un parell de vegades per anar al WC. Això el va fer perdre molt de temps, però va arribar molt content fent  3 hores i 15 minuts. En Musta té les condicions per poder baixar o acostar-se a les 3 hores.
En Manel m'explicava que havia gaudit de valent. Va córrer molt diferent de les altres vegades, anant de menys a més i acabant amb molt bones sensacions els 42,195 km pels carrers de Viena. L'experiència la portat a saber córrer la marató i això és molt important per futures proves. Al final va fer una bona marca, 3 hores i 38 minuts.
Us penjo unes fotos i un video fetes per les seves dones, la Mónica i la Elisabet. Gràcies.













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada