diumenge, 3 de febrer del 2013


2a Cursa nocturna de Rocacorba

Per 2n any s’ha disputat la cursa nocturna de Rocacorba, a Canet d’Adri. Del CO Farners hi ha participat l’Ivan, que enguany feia la cursa per equips amb en Carles d’esports Nabes, arribant amb menys de 3 hores, molt bon temps en vist al global de gent.
Els corredors que van estar present a la primera edició no coneixen ni de bon tros el recorregut que els esperava. Una pujada no excessivament dura però embardissada feia que no es pogués avançar amb bon ritme fins arribat a l’antena inferior. Una vegada aquí, enlloc d’anar en direcció al Santuari hi havia una baixada per bosc, molt corrible, fins a començar a pujar arran de la cinglera, on en certs trams si algú hagués fet un pas mig metre a la dreta hauria caigut molts metres en picat. Òbviament ja estava ben marcat aquest tram. L’arribada al Santuari de Rocacorba des de les pedres que hi queden per sobre era especular, i més quan començava a nevar (Rocacorba sempre té unes condicions que la fan única). Una colla de grallers tocant, ambient immillorable que donava molt força per afrontat la baixada pel PR (coincident amb la pujada del primer any). Per sota del PR el camí ja es suavitzava i es podia córrer a gran ritme si les cames ho permetien, fins arribar al pavelló de Canet, on esperava la festa d’arribada.
Bona organització, bons avituallaments, bon ambient, però cal destacar que en trams no estava marcat. Aquest fet no era culpa de la organització, sinó d’algú        que s’havia dedicat a treure les cintes intencionadament. Voldria pensar que era un grup ecologista que volia estalviar el trauma de deixar alguna cinta penjada unes hores a un roure centenari, però el més probable és que fos una bretolada d’algú que l’única neurona que té la fa servir per a fer “grans i valentes” accions com aquesta.
Salut i fins la pròxima!
Ivan Brun
      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada