dilluns, 31 de gener de 2011

Mitja marató de Santa Pola

Mitja Marató Santa PolaEl 23 de gener es va celebrar a Santa Pola (Alacant)  la XXII Edició de la Mitja Marató de Santa Pola.

La prova és una de les clàssiques del calendari  de mitges maratons i enguany va batre el rècord de participació en prendre la sortida més  de vuit mil corredors, convertint-se en una de les proves més importants del calendari atlètic.
Amb un ambient gèlid, poc habitual a la zona, i amb vent durant gairebé tota la cursa 7300 atletes van aconseguir l’objectiu de finalitzar la cursa.

El guanyador en categoria masculina va ser l'atleta etíop Azmeraw Bekele Molalign, que s'imposava a la mitja marató amb un registre de 1h 00 '32 ", batent el rècord de la prova.

El Club Olímpic Farners va ser present en aquesta prova, Joan Massó va participar-hi juntament amb Kike de Palma que actualment resideix a Elx. Massó va acabar la prova en la posició 199, amb un temps de 1h 20 min 40s. Una experiència que de ben segur repetirà motivat pel gran ambient de la cursa i la bona organització de la mateixa.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada