diumenge, 31 de juliol del 2011

Cursa de muntanya l'Olla de Núria

El diumenge 17 de juliol va tenir lloc la 5ª Edició de l’Olla de Núria , 4a prova puntuable per la Mountain Running International Cup i Campionat de Catalunya per equips. La cursa de 21,5 Km.,  i 3.880 metres de desnivell acumulats.
Una cursa on es combina la duresa del seu recorregut, doncs es passa per 4 pics de més de 2800 metres, amb unes magnífiques vistes de la Vall de Núria i els seus paratges.

Un total de 645 corredors van prendre la sortida, i d’aquests 65 van abandonar o bé desqualificats per arribar fora de temps als diferents controls.
En categoria  masculina, la victòria va ser per l’atleta rumanès Ionut Zinca (RUM),  amb un temps  2h15 i en categoria femenina la victòria va fer per l’atleta catalana  Mireia Miró (CAT), amb 2h36.

Dos atletes del Club Olímpic Farners van participar a la cursa,  i van obtenir magnífics resultats, i més si tenim en compte que és un tipus de cursa a la qual no estan acostumats a córrer. En  Joan Massó va quedar en la posició 124, amb un temps de 3h20 i l’Ivan Brun va quedar en la posició 211 amb un temps de 3h38.

Els dos han coincidit en destacar la bellesa del recorregut, la magnífica organització de la cursa, així com les sorpreses que deparen les curses de muntanya, puix durant la mateixa van trobar : sol, núvol, boira, pluja i vents de més de 100 km/h.