dimarts, 25 de setembre del 2012

Éxit a la 4 Makisada rural de Sils


Èxit rotund dels Atletes del Club Olímpic Farners a la 4a makisada

El passat 9 de setembre es va disputar a Sils la 4a makisada, enguany amb un èxit notable en el nombre de corredors i un dia sensacional (potser massa calor i tot). Els atletes del CO Farners van participar en les dues modalitats de cursa, la de 12 km (Salvador Ciurana i Isabel Bagudanch) i en la de 26 (Jaume Canaleta, Jordi Butinyà, Joan Salamanya, Dolors Moreno, Ivan Brun i Jordi Plaja).
Les proves passaven per la zona que voreja Sils en direcció a Vallcanera, en racons molt bonics, humits, amagats, amb molta vegetació típica de la comarca de La Selva. Majoritàriament per pistes petites, corriols, sense asfalt. La cursa llarga tenia un desnivell considerable, cosa que sobta ja que quan els corredors van en un indret com Sils s’esperen poca pujada, i per contra topen amb 26 km que tot i no poder-se considerar de muntanya, tenen poc de planer.
En Salvador va quedar primer de la cursa de 12 km masculina i la Isabel 3a de la femenina. L’Ivan i en Joan van quedar 2n i 3r respectivament de la llarga, ratllant les 2 hores de cursa. En Jaume i en Jordi no van tardar massa en arribar, cansats de la calor que ja apretava passades les 10 del matí.
Malauradament algú es va entretenir a treure les marques que l’organització havia posat per assenyalar el recorregut, fet que va provocar que alguns atletes no trobessin bé el camí i acabessin fent més quilòmetres del compte.
Però tot i aquest petit incident, des del CO Farners volem felicitar als Makis de Sils per la bona organització de la cursa, ja que el preu era molt assequible i a més incloïa un petit obsequi i un bon esmorzar de botifarra.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada