dimarts, 12 de març del 2013

Final del Cros provincial 2012-13


El passat mes de febrer es va acabar la temporada de Cros pels nostres atletes, amb un darrer cros a la població de Vidreres. 
Un cop comptabilitzats els resultats de la temporada, les classificacions dels nostres atletes són les següents:

   En la categoria infantil masculí de 281 participants en GABRIEL ROMAN va quedar en la 14ena. posició.
   En la categoria infantil femení de 290 participatns l'AINA MASFERRER va quedar en 2ona posició, la NOEMÍ MARTIÍNEZ en la 14ena. posició, la SÒNIA MARTOS en la 70ena., la SÍLVIA MARTOS en la 123ena i la CLARA PRATSEVALL en la 237ena. posició.
   En la categoria aleví masculí de301 participatns en VICTOR GUTIERREZ va quedar en la 101ena. posició. en DAVID GUTIERREZ en la posició 102, l'ENRIC FIGUERES en la posició 103 i en LLORENÇ COLL a la 207.
   En la categoria aleví femení de 246 participatns la LARA ROURA va quedar en la 5ena. posició i la GISELA MARTÍNEZ en la posició 70.
   En la categoria benjamí masculí de 344 participatns en RAUL MARTÍNEZ va quedar en la 142 ena. posició i en JORDI LACHKAR en la posició 120.
   En la categoria prebenjamí masculí de 307 participatns l'ARNAU FUERTES va quedar en la 48ena. posició, lABRAHAM LOUCAR en la posició 138 i en JETHRO PERDOMO en la posició 139.

Enhorabona  a tots i a cadascun dels participants pel resultat obtingut però sobretot per  l'esforç i la constància, que són les eines per poder estar dins una classificació a nivell provincial. També encoratgem  aquells atletes que, per diverses raons, no han pogut assistir als crossos i per tant no surten en les classificacions, i els animem que cares la temporada vinent participin i així fer del nostre petit club un GRAN CLUB.





  






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada