dilluns, 12 de desembre del 2011

2a Marató de l'Ardenya

El passat 10 de desembre es va celebrar a Santa Cristina d’Aro la marató de muntanya de l’Ardenya, amb quasi 3700 metres de desnivell acumulat. L'Ivan Brun, del CO Farners, i en Carles Badia, van disputar la marató. El temps total va ser de poc més de 5 hores. 
La cursa era dura, però sobretot, molt tècnica. Hi havia part de corriol i pista on les cames es podien estirar bé, però hi havia trams amb molta pedra on s'havia de caminar, inclosos varis punts on s'havia de grimpar i el quilòmetre final pel mig del riu. Sort de l'ajuda d'en Carles en una grimpada, o segurament l'Ivan s'hauria pogut fer mal. 
A part d'això, els corriols i les vistes de l'Ardenya eren increïbles, els avituallaments generosos i a l'arribada entrepà de botifarra i beguda per tothom. 
Per 20 € s'incloïa el menjar de l'arribada, una samarreta de màniga llarga que està prou bé, uns mitjons compressius, uns mitjons d'esport curts, una gorra tècnica i material de propaganda. Això fa preguntar què se'n fa dels diners en moltes curses d'asfalt, on el desplegament de persones ajudant és molt menor que en una cursa de muntanya d'aquest tipus.
Resumint, una experiència diferent, on la gent té més companyerisme i on el temps no és tan important, sinó la superació i el saber afrontar correctament cada pas que es fa. 



1 comentari:

  1. Felicitats per aquesta marató! molta raó hi ha amb això de les curses. Hi ha molt de xoriço que s'enriqueix d'un esport molt noble! Salut i km!

    ResponElimina