dilluns, 18 de juny del 2012

12 de novembre de 2012

Ja tenim els resultats de les curses de 10 km i 25 km de la I Cursa de Muntanya de la Ratafia. Les podeu veure a la web del Consell Comarcal de la Selva/ esports i al següent enllaç:

-Cursa de 10 Km:   http://www.selva.cat/esports/intranet/doc_2795.pdf

-Cursa de 25 Km:  http://www.selva.cat/esports/intranet/doc_2796.pdf

També podeu veure algunes fotos de les curses al nostre blog. En els propers dies anirem penjant més fotos. Gràcies


11 de novembre de 2012

I Cursa de Muntanya de la Ratafia feta! Creiem que ha sigut un èxit. Un agraïment a tots els patrocinadors i col·laboradors, a l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners i al Consell Comarcal de la Selva/esports per fer realitat aquesta cursa. Però sobretot, donem MIL GRÀCIES a tots els atletes del C.O.Farners i als voluntaris pel seu gran esforç avui. També felicitar a tots els corredors per la seva participació. Salut i muntanya!



10 de novembre de 2012

Circuits marcats, previsió del temps perfecte per una cursa de muntanya i la ratafia a punt, demà tothom a disfrutar, serà una gran festa de l'esport.
Recordeu que demà no hi ha inscripcions, sols es faran inscripcions noves en cas que hi hagi inscrits que no es presentin, per tant, no garantim que la gent que vingui sense dorsal pugui córrer. Tots aquells atletes que heu tingut problemes amb el pagament on line, heu de portar el comprovant de pagament.

Us adjuntem link de com arribar, recordeu que a partir de les 7:30h podreu recollir els dorsals:  http://www.selva.cat/esports/deportes_altres/activitats/fitxa.php?id_curs=11&id_deporte=512&id_act=402#1532

Us adjuntem també un dels regals que sortejarem demà, gentilesa de http://triathlondreams.com/es/, es tracta de 2 packs de nutrició :


Gràcies a tots i fìns demà!!!

9 de novembre de 2012

Avui al matí s'han tancat les inscripcions online a través de la web del Consell Comarcal de la Selva.
S'han omplert totes les inscripcions de les dues curses. En TOTAL 400 INSCRITS! NOMÉS ES FARÁN LES INSCRIPCIONS EL DIUMENGE DIA 11, AQUELLS CORREDORS/ES QUE US VAU INSCRIURE I NO VAU PODER REALITZAR EL PAGAMENT ONLINE. S'ADMETRÁN INSCRIPCIONS NOVES EN EL CAS QUE HI HAGI BAIXES DELS CORREDORS/ES INSCRITS QUE NO HAN FET EL PAGAMENT!

Esperem que el temps acompanyi el diumenge dia 11 i pogueu gaudir d'aquesta festa esportiva i cultural, que és la Festa de la Ratafia del nostra poble.
Apa, pit i collons per diumenge!


8 de novembre de 2012

Comença el compte enrera, queden menys de 3 dies per la primera edició de la Cursa de Muntanya de la Ratafia de Sta Coloma de Farners. A hores d'ara ja són  més de 340 atletes inscrits, recordeu que demà a les 9h es tanquens les inscripcions on line; un cop tinguem el nombre d'inscrits finals, us anunciarem si diumenge és possible fer inscripcions.
Recordeu que a part de la ratafia que tindreu tots/es com a obsequi de la cursa, podreu optar als regals que ens han ofert de diferents patrocinadors, els quals seran sortejats entre tots els participants, preneu nota :
Aresta sports :                  1 motxilla
Hostal l'Argolla:               sopar per 2 persones
Font Esports:                    material esportiu
Teraphy:                           2 vals per circuit termal i spa
Demiim:                           conjunt joia de disseny
Perruqueria Fortià:           3 vals de perruqueria
L'Arca:                             2 rellotges
Triathlondreams:              2 packs de productes energètics
Viajasinproblemas.com:   1 nit d'hotel amb esmorzar per 2 persones
Granja Sant Jordi:            3 esmorzars
Perruqueria Joan:             3 packs de productes pel cabell
Caula:                               1 lot d'embotits  
Bussetus:                          2 mitges compressives
I sobretot, no arribeu massa castigats al final de les curses i guardeu energies per tastar la ratafia i la botifarra de l'arribada.
Salut

7 de novembre de 2012

Bon dia atletes, recordeu que divendres a les 9:00h del matí es tanquen les inscripcions on line, per tant, ja us queda molt poc temps. Durant aquesta setmana s'està apuntant  un gran nombre de corredors a la cursa... si vols assegurar dorsal fes la teva inscripció ja, recordeu que que hi ha un LÍMIT de 200 participants per cada cursa.
Divendres un cop tancades les inscripcions, publicarem els llistats d'inscrits i el nombre de places disponibles per fer la inscripció el mateix dia de la cursa (si en queden).

Comenceu a preparar les cames per diumenge, emocions fortes us esperen!!!
CO FARNERS



pd: tranquils que de ratafia en tindreu una per cadascun





5 de novembre de 2012




Us avancem el llistat d'inscrits provisionals a les curses de 10 i 25 km de la I Cursa de Muntanya de la Ratafia. Aquells que trobeu algun error o anomalia en la vostra inscripció poseu-vos en contacte amb el Consell Comarcal de la Selva/esports per correu electrònic esports@selva.cat o bé trucar al telèfon 972 84 35 22.  Gràcies.


10 km inscrits








10 km inscrits No pagament



























25 km inscrits




25 km inscrits No pagament










4 de novembre de 2012

Confirmar la presència a les curses de la setmana vinent de dos corredors que de ben segur faran disfrutar a l'afició : l'Òscar Carrasco i en Pere Arco, benvinguts a la cursa; durant aquesta setmana us donarem algun altre nom de primer nivell....


També us presentem un nou patrocinador de la I Cursa de Muntanya de la Ratafia, Jardineria J. Buch Girona:



2 de novemdre de 2012

Benvolguts/des,

Moltes gràcies a tots pel gran interès que esteu mostrant entorn la I Cursa de Muntanya de la Ratafia, ja tenim 90 inscrits a la cursa de 25 km i 70 a la cursa de 10km i de ben segur que el proper diumenge 11 de novembre sereu molts més. Recordeu que el mateix dia de la cursa també es poden fer inscripcions.

Us mostrem el dorsal que lluïreu a la cursa :


Us presentem també un nou patrocinador, l'empresa Bussetus Sport ens ofereix dos mitges compressives per sortejar entre els participants.  www.bussetus.com



26 d'octubre de 2012

NOTÍCIES : actualització d'inscrits, modificació horari cursa de 10 km, inscripcions on-line

Inscripcions

Les inscripcions marxen a molt bon ritme, a dia d'avui tenim 63 inscrits a la cursa de 25km i 54 inscrits a la cursa de 10 km, el senyor Russet ja està fent hores extres per satisfer la demanda per la cursa, i tu, t'ho perdràs????? Anima't, serà un gran dia, dos grans recorreguts, bon ambient,  uns paisatges únics, botifarra a l'arribada, ratafia i altres regals a la bossa del corredor, sorteig de materials dels diferents patrocinadors i molt més...

Canvi horari cursa 10 km

Per garantir que els corredors de les dues curses no es creureu durant el desenvolupament de les proves, s'ha decidit endarrerir l'hora de sortida de la cursa de 10 km, l'horari definitiu és a les 9:15h.
La cursa de 25 km manté el seu horari, i sortirà a les 8:30h

Problemes en el pagament on-line

Alguns de vosaltres haureu rebut el següent mail :
Us enviem aquest correu per informar-vos que la vostre inscripció a la 1a Cursa de Muntanya de la Ratafia no ha estat correctament finalitzada. Això pot ser degut a un problema a lhora de fer el pagament a la pasarel·la bancària, perquè no sha tancat correctament la finestra de pagament, etc..
De tota manera, com podeu comprovar, tenim les vostres dades però cal que ens confirmeu que voleu fer linscripció anticipada. Ens podeu respondre aquest correu o fer-nos un truc al 972 843 522 perque eliminem les vostres dades i pogueu fer de nou linscripció i el pagament.
Restem a la vostre disposició per resoldre qualsevol dubte i us esperem el proper 11 de novembre a la 1a Cursa de Muntanya de la Ratafia.
Salutacions,
Àrea d'Esports
Consell Comarcal de la Selva


Alguns dels corredors que heu fet la inscripció apareix com si no haguessiu fet el pagament, malgrat això, els corredors amb qui hem contactat per informar del problema si que havien fet el pagament; per tant, agrairíem els corredors que heu rebut el mail envieu mail o bé truqueu al Consell Comarcal de la Selva, 972 84 35 22 per confirmar que heu realitzat la transferència.
Lamentem aquesta incidència i us demanem disculpes per endavant, tot esperant que aquest petit problema sigui compensa amb una gran cursa.

Atentament,
CO Farners

9 d'octubre de 2012  

NOVETATS!!!!!


Recordeu que les inscripcions ja són obertes, de moment tenim de 15 inscrits a la cursa de 25km i 14 inscrits a la cursa de 10 km, de ben segur que serem una bona colla el dia 11 de novembre.

Per si algú no té clar què es celebra el dia de la cursa, us avancem quin serà el regal de la cursa per tots els que hi participeu....... segur que la recuperació de l'esforç que fareu serà ràpida i alegre!!!











I CURSA DE MUNTANYA DE LA RATAFIA.

La propera edició de la tradicional Fira de la Ratafia del nostre poble, tindrà enguany un alicient nou i és que des del Club Olímpic Farners estrenarem la I Cursa de Muntanya de la Ratafia, millor dit, seran dues curses, una de 10 km i una altra de 25 km que recorreran els racons més impressionants de la nostra localitat : Parc de Sant Salvador, Castell de Farners, Turó de les Gatoses,... i d'altres sorpreses de les que us anirem informant properament.
De moment, reserveu el diumenge 11 de novembre, us esperen fortes emocions.
Salut i km


Ja tenim el fulletó amb el reglament i la informació de les dues curses:







Dimecres 19 de setembre de 2012

Ja tenim les inscripcions obertes a la I CURSA DE MUNTANYA DE LA RATAFIA.

INSCRIPCIONS OBERTES!!!!!!!!!!!!

Ho podeu fer al següent enllaç del Consell Comarcal de la Selva:

http://www.selva.cat/esports/deportes_altres/activitats/fitxa.php?id_curs=11&id_deporte=512&id_act=402




Dijous 2 d'agost de 2012

Cursa de la Ratafia, 11/11/2012, 10 i 25 km, us passem els primers patrocinadors :

www.demiim.com
www.viajasinproblemas.com
www.teraphy.com
www.triathlondreams.com/ca
www.bonpreu.cat
www.7dedisseny.com
www.base.net/tienda-base/base-Font-Esports-353
www.aresta.com
www.larcaantic.com
www.sertecvending.com
www.argollahostal.com
www.fritravich.com
www.coma.pickingpack.net
www.bagudanch.com construccions Bagudanch Serra, S.L.
www.cantalozella.cat
www.triasbiscuits.com
www.bussetus.com
www.jbuchgirona.com





Transports Moragues Sant Hilari Sacalm
Galetes S. Trias
Ratafia la Nou Verda
Perruqueria per a homes Joan
Perruqueria Narcis
Perruqueria Fortià
Granja Sant Jordi
Bar Tocs
Embotits Caula
L'agrobotiga el Forn de Vilobí d'Onyar
OXD



Divendres 3 d'agost de 2012

Ja tenim els preus de les dues curses de la I Cursa de Muntanya de la Ratafia del proper 11 de novembre de 2012.
Properament inscripcions a través la web del Consell Comarcal de la Selva, www.selva.cat/esports


Cursa 10 km

Inscripció on-line:  10€  + 4€ assegurança
Inscripció el dia de la cursa : 12€ + 4€ assegurança

Cursa 25 km

Inscripció on-line: 12€ + 4€ assegurança
Inscripció el dia de la cursa : 14€ + 4€ assegurança

Els preus inclouen : avituallaments, esmorzar a l'arribada, servei de massatge, servei de dutxes al pavelló municipal, guardaroba, fotografies gratuïtes de la cursa (sortida, arribada, durant la cursa, entrega de premis,...), sorteig de regals dels patrocinadors entre tots els participants.

Regal per tots els participants......properament us desvetllarem el gran secret


Dijous 9 d'agost de 2012

Per a tothom que encara no hagi vist el vídeo promocional de la cursa:



Divendres 10 d'agost de 2012

Aviat tindrem els tracks de les dues curses, la de 10 km ja està enllestit. El de 25 km queden petits serrells per lligar, però us avancem que el què creieu que a Santa Coloma tot és pla no vingueu a la cursa...

Aprofitem per deixar-vos el contacte del Club Olímpic perquè ens feu arribar tota mena de consultes, dubtes, ofertes de patrocini,... : olimpicfarners@gmail.com


Recordeu també que podeu trobar informació de la cursa a Runedia :
Cursa 10 km : http://www.runedia.com/cursa/201211188/i-cursa-de-muntanya-de-la-ratafia/2012/
Cursa 25 km : http://www.runedia.com/cursa/201211178/i-cursa-de-muntanya-de-la-ratafia/2012/

Dilluns 13 d'agost de 2012

Tenim un nou patrocinador per la 1a Cursa de Muntanya de la Ratafia, la botiga l'Arca de Sta Coloma s'apunta a donar suport a la nostra cursa i ens ofereix dos rellotges, un d'home i un de dona de la marca Tamac.

Dilluns 20 d'agost de 2012

Ja us podem avançar els tracks de les dues curses:

Cursa 10 km
http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=3123848


Cursa 25 km (Definitiu fet el 16/9/12)
http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=3358092


Dimecres 5 de setembre de 2012


Novetats patrocinadors :

Demiim, patrocinador oficial del Club Olímpic Farners, ens oferirà per la cursa bossa pel corredor, descomptes en els seus productes per tots els participants i els regals per les guanyadores de la categoria femenina.

L'empresa Sertecvending s'afegeix a la llista de patrocinadors de la I Cursa de Muntanya de la Ratafia, ens oferiex la beguda isotònica pels participants de les dues curses.

L'Hostal l'Argolla, ens ofereix un Menú cap de setmana per a dues persones, que sortejarem entre tots els/les participants.

L'empresa Frit Ravich  ens obsequiarà amb un Coctel Trail Mix per cadascun dels participants.

A la zona d'arribada hi haurà stands dels diferents patrocinadors on podreu obtenir  seus productes.

Des del Club Olímpic Farners volem donar les gràcies per la col·laboració de tots els patrocinadors que ens donaran suport en aquesta primera edició de la Cursa de la Ratafia, sabem que són uns moments difícils per tothom i és d'agrair la confiança que ens estan mostrant tots ells.



Dijous 6 de setembre de 2012

Allotjament :

Per tots els atletes que desitgin passar el cap de setmana de la cursa a Santa Coloma de Farners i poder gaudir de la Fira de la Ratafia, a través de la pàgina www.viajasinproblemas.com , patrocinador de la cursa, podeu trobar diferents ofertes d'allotjament i tramitar amb la mateixa reserva el vostre dorsal per participar a la cursa. Us adjuntem els links amb les diferents opcions d'allotjament :

http://www.viajasinproblemas.com/_ofertas/6197_oferta_18122_i-cursa-de-la-ratafia-hostal-argolla.htm

http://www.viajasinproblemas.com/_ofertas/6197_oferta_18128_i-cursa-de-la-ratafia-hotel-pinxo.htm

http://www.viajasinproblemas.com/_ofertas/6197_oferta_18124_i-cursa-de-la-ratafia-aparthotel-can-gallart.htm

Matinar o no tenir lloc on dormir ja no és excusa per no venir a la I Cursa de la Ratafia.




















33 comentaris:

  1. Avui he agafar el track i he fet la de 25. Està molt ben parida. L'unica pega es q jo Per. Acabar Farías el corriol de l'aymerich en comptes del Dragón Khan, té més pedra i es mes natural. Crec q dic be el nom del corriol q arriba a can planas desde la creu de sant salvador. Endavant amb la cursa!!!! Un maki

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bones Maki! El corriol que baixa de Can Planes, que és més natural i amb pedra ja es fa a la primera part de la cursa. Un cop es va del Turó de les Gatoses a Can Planes agafem aquest corriol molt tècnic fins la carretera de Farners i llavors creuem la carretera per anar a la pista de l'esquerra que enllaça amb el corriol que puja de la basa de can camps. Llavors cap a Farners. Aquest track de la cursa de 25 km no és definitiu. Aquest cap de setmana esperem fer-lo definitiu per quadrar la distància i passarà per on t'he dit. El Dragón Khan o Shambala petit (nosaltres l'hem batejat aixíns) és fa per la tornada de les dues curses. Gràcies per la consulta i el sugeriment. Salut crack!

      Elimina
  2. Hola Jordi,m'alegro q fiqueu aquest corriol. Espero q fiqueu les rampas de granit de la parte de baix Per. La propera edició. S'ho mereixen.salut.-

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Agus, Per properes edicions tenim moltes rutes i aquesta que ens dius que baixa fins la Creu de Farners és una bona opció, ja que és molt tècnic i molt maca la zona de granit que hi ha a les Roques del Gall. Sap greu però tot no ha pogut ser, hi ha molt territori i s'hagués disparat els km. Estic convençut que gaudireu molt dels recorreguts, perquè és muntanya pura i passa per llocs molt emblamàtics del nostra poble! Salut crack!

      Elimina
  3. Hola

    ahir vaig fer la inscripció però no em va cobrar via targeta. Vaig ja tornar a provar i em deia que havia fet la inscripció. Em va donar un codi de confirmació que us el puc passar. El meu correu és: xcorbera@lluisosdegracia.cat

    Gràcies

    Xavi

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Xavi,

      Veig que has tingut algun problema amb la teva inscripció a la cursa. Per anar més ràpid truca al Consell Comarcal de la Selva/esports al telèfon 972 843 522 i demana per en Josep Maria o la Cristina. També pots enviar un email sobre el teu problema a esports@selva.cat. Gràcies per la teva consulta. Salut

      Jordi

      Elimina
  4. Hi hauràn unes galetes Tries per acompanyar la Ratafia suposo...
    Soms molts inscrits?
    apa ja falta menys!

    Marc

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Marc, hi haurà galetes, només faltaria. De moment les inscripcions van a bon ritme i per ser la primera cursa que organitzem esperem ser uns 200 corredors/es. Si en som més serà una sorpresa molt gratificant. El que volem és que gaudiu a tope de les nostres muntanyes del Rocà i Guilleries. Apa, Salut i muntanya!

      Jordi

      Elimina
  5. Hola amics!!

    Prova afegida al calendari de curses del blog.

    ResponElimina
  6. Bona tarda.
    M'acabo d'inscriure a la cursa de 10 km. Soc molt novell en això de les curses de muntanya i veig pels vostres comentaris que parleu de corriols i rutes molt tècniques. Suposo que és apte per a tothom, no?
    Fins ara havia fet senderisme.
    Gracies.
    Joan

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona tarda Joan,

      L'opció de la cursa de muntanya de 10 km és perfecte per aquells corredors que us voleu iniciar o tot just heu començat a fer curses de muntanya. Hi ha zones una mica tècniques però es pot fer molt bé. Ja veurás que gaudirás de valent, no hi ha cap dificultat per aquells que tinguin un nivell mitjà. En tot cas, cadascú ha de posar el seu nivell físic dins les seves possibilitats. Us engresco a gaudir de valent de les nostres muntanyes i entorn. Salut i muntanya!

      Jordi

      Elimina
  7. Hola! Quin percentatge de pista i de corriols hi ha?
    50% 50%?

    Gràcies i ens veiem aviat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. BONES!

      A la cursa de 10 km el 70% de la cursa és per corriols i la resta pista de terra i asfalt. A la cursa de 25 km hi ha un 65% de corriols i la resta tot tipus de pista de terra. No hi ha res d'asfalt. Espero que t'animis i vinguis a córrer la I Cursa de Muntanya de la Ratafia. Salut

      Elimina
  8. Bones gent!

    Tinc un parell de qüestions (potser ja ho he posat per aquí dalt, però no ho he trobat):
    - El tema cronometratge com el feu? no hi ha xip?
    - Fins quan és pot fer la inscripció anticipada?
    - El dia de la cursa, a partir de quina hora es pot recollir el dorsal?
    - Els avituallaments en quin punt quilomètrics estaran i que tindran aprox.?

    Salut i kms!

    ResponElimina
  9. Bon dia,

    Sobre les preguntes que fas :
    - El cronometratge no és amb xip. Es faran control de pas a tots els avituallaments i evidentment a la sortida i a l'arribada.
    - La inscripció anticipada es pot fer fins demà a la 9:00h del matí a través de la pàgina web : http://www.selva.cat/esports/deportes_altres/activitats/fitxa.php?id_curs=11&id_deporte=512&id_act=402
    - El dorsal el podreu recollir el mateix diumenge a partir de les 7:30h al Parc de Sant Salvador.
    - Els avituallaments estan situats a la cursa de 25km al km 6, 11, 17 i 21. A la de 10km al km 6. Tindran fruits secs, xocolata, fruita, coca cola, aquarius, galetes,...

    Salut i fins diumenge

    ResponElimina
  10. Bona tarda,

    Un parell de dubtes:

    Quin serà el lloc de trobada per recollir els dorsals, guardarroba, etc?
    També voldria saber si s'ens facilitaran imperdibles o qualsevol altre instrument per subjectar el dorsal sobre nostre.

    Salutacions!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona nit!

      El lloc de sortida i arribada de la cursa és a la Resclosa del parc de Sant Salvador. Serà el lloc on es podrà recollir el dorsal. Hi haurà imperdibles per tothom. Gràcies

      Salut i km1

      Elimina
  11. bon dia!!!
    hi ha opcions de poguer-se inscriure a hores d'ara???

    gràcies i molts anims que sortirà genial!

    ResponElimina
  12. Moltes Felicitats a tots els que heu fet possible aquesta cursa, molt bona organització i el recorregut fantàstic.

    ResponElimina
  13. Una cursa espectacular! Bona organització i un recorregut magnífic!!!

    Les classificacions i les fotos les penjareu per aquí o al facebook?
    Moltes gracies i fins l’any que ve ;)

    ResponElimina
  14. EEii, felicitats per la primera cursa, un recorregut molt maco i bona
    organització.

    Les classificacions les penjareu aqui?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola,

      Gràcies per venir! Acabem de penjar les classificacions, fetes pel Consell Comarcal de la Selva/esports. També podeu veure algunes fotos. Els próxims dies en penjarem més. En tenim moltes!
      Salut i muntanya

      Elimina
  15. ei Felicitats per l'organització i el bon marcatge del circuit,gràcies per fer un circuit tan guapo, amb vistes, amb castell, intercalant pista i corriols espectaculars, i amb Ratafia als avituallaments! haha llàstima que la majoria no podiem ni fer un tragu de lo cansats que estàvem.

    Ens ho hem passat entre molt bé i de puta mare!

    Marc

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Marc,

      Gràcies, crec que ha sortit tot molt bé per ser la primera vegada que organitzem una cursa. Hi ha moltes coses a millorar. Podeu veure les classificacions fetes pel Consell Comarcal de la Selva/esports i les fotos penjades per els membres del C.O.Farners i coneguts.
      Salut i muntanya

      Elimina
  16. Penjareu les classifcación i les fotos de les dues curses??
    Merci

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Gemma,

      Acabem de penjar les classificacions fetes pel Consell Comarcal de la Selva/esports. També hi ha les fotos a dalt del blog que anem penjant. En els propers dies en penjarem més.
      Salut i muntanya

      Elimina
  17. Hola bon dia, 1er felicitats per la cursa un recorregut molt ben parit, segón i no es broma, algú de la organització a trovat una sabata Salomon Speedcross talla 41, amb un mitjó compressport i una mitja compressiva? si la heu trovat la seva parella la trova molt a faltar. repeteixo no es conya. Albert Forest
    El meu email forestpuig@msn.com
    Gracies, us deixo fer alguna broma, fins un tope

    ResponElimina
    Respostes
    1. Albert, ets únic!!!

      Amb una mica de sort, algun dia te la trobes a davant la porta de casa perquè haurà vingut sola!

      Quin crack!

      Elimina
    2. Molt bona aquesta Albert. Si la veig fent algún corriol per les nostres muntanyes et dic alguna cosa i li dic que torni cap a casa. Hahahahah!
      Apa Salut i muntanya!

      Elimina
  18. Ei cracks!!! Tot i haver passat moltes hores per aquests corriols corrent i amb BTT, dir-vos que vaig disfrutar moltíssim.

    Crec que vau fer uns traçats de lo millor que hi ha per la zona, pel meu gust un 10!

    L'organització un altre 10 i l'ambient en general també un 10!

    Felicitats i ànims per la propera.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies David, per ser la primera vegada que organitzavem una cursa ha anat molt bé. Gràcies a tots vosaltres per gaudir de la cursa. És la vostra cursa!
      Salut i muntanya!

      Elimina