dijous, 9 d’agost del 2012

Cursa nocturna de les Planes d’Hostoles

El passat 14 de juliol 5 atletes del CO Farners van participar a la 1a cursa nocturna de Les Planes d’Hostoles. En Salvador, en Jaume, en Miquel, l’Isa i l’Ivan van recórrer els 10 km de muntanya que completaven el recorregut. Pràcticament tota la cursa es va disputar amb el frontal encès, per paratges encantadors fins arribar al Castell d’Hostoles, on hi havia una pujada on era impossible caminar, tothom anava arrossegant-se per terra (53% de desnivell). Passat el Castell, una baixada lleugerament tècnica i el Carrilet rapidíssim fins a les Planes. Al final esperava pa amb tomàquet, embotits, refrescos i vi.
Cal destacar que en Salvador va quedar 1r de la cursa (poc més de 40 minuts), una gran lluita contra els 2n corredor l'Oscar Carrasco, també colomenc (del grup Matxacuca). En Jaume i en Miquel van entrar en els primers llocs, i posteriorment van arribar l’Isa i l’Ivan.

Una marxa més recomanable per la gent que corre que per la que camina, ja que la pujada al Castell no era adequada per famílies que anessin amb mainada petita, i menys de nit. Tot i així, es repeteix que el recorregut era formidable.