divendres, 5 de juliol del 2013

CLOENDA TEMPORADA 2012-13 ESCOLA ATLETISME OLÍMPIC FARNERS


El temps passa ràpid, l’estiu ja és aquí i la nostra escola d’atletisme tanca la persiana fins a la propera temporada.
Ha estat un any molt intens a nivell de competicions. Junts hem patit, ens hi hem esforçat i hem aconseguit varis podis.
Ens queda el record d’una temporada molt emotiva i amb molts records de cadascun dels nostres atletes, sense ells el nostra club no existiria i sense la presència, l’acompanyament, l’entusiasme i l’ajut de les seves famílies res de tot això hauria estat possible. Però cal que no oblidem a les dues persones que han fet que cada entrenament tingués un sentit amb la Barbara Ramon i en Sergi Lachkar. A tots dos moltes gràcies per la feina feta i us esperem la propera temporada.

El Club Olímpic Farners ja està treballant per tal de preparar la temporada vinent.
Ens plau explicar-vos que la propera cursa que organitzem serà la CURSA SOLIDARIA de la Festa Major de 5 km urbans el proper 15 de setembre. Serà una cursa popular on tothom hi pot participar. També hi haurà curses pels atletes més petits i per tots aquells nens i nenes que vulguin participar i col·laborar. Aquesta cursa serà a benefici de Càrites Santa Coloma de Farners i de la fundació Oncolliga de Girona. Us hi esperem!

Bon estiu i bones vacances. Ens retrobem la propera temporada.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada