dijous, 18 de juliol del 2013

Jaume Canaleta campió de Catalunya de muntanya sub 50

El passat 16 de juny es va disputar el campionat de Catalunya d'Atletisme de muntanya a la localitat de Vacarisses. Una cursa de 14 quilòmetres que es feien força ràpids per un circuit de muntanya i que tenia el nom de la "Campana".
En Jaume Canaleta, atleta del C.O.Farners i de l'Atletisme Lloret, va fer un gran resultat en proclamar-se campió de Catalunya de curses de muntanya en la categoria Sub 50. En un tram de la cursa, en Jaume es va perdre, cosa que el va fer arribar lluny per a la classificació general (108). Al final va poder remuntar i fer un gran resultat en la seva categoria de més de 50 anys. Arribava amb un temps de 1 h 21m!
Felicitar en Jaume per aquest gran moment de forma que està passant.

L'incansable i persistent "duo" d'en Jaume i en Miquel, feien la 14 éna edició de la  pujada i baixada a Batet de la Serra. Una cursa de poc més de 7 km on algunes pendents arribaven a un desnivell del 12%.  En Jaume arribava en el lloc 13é de la general amb un temps de 32 minuts i 42 segons, i en Miquel arribava en el lloc 21 amb un temps de 34 minuts i 13 segons. Mentres la resta d'atletes del C.O.Farners estem descansant o fent la pretemporada, en Jaume i en Miquel no paren de fer quilòmetres!