dimecres, 24 de juliol del 2013

I CURSA SOLIDÀRIA DE LA FESTA MAJOR

Ja la tenim aquí!  Des del Club Olímpic Farners hem volgut recuperar la tradicional cursa de la Festa Major de Santa Coloma de Farners que s'havia fet en anys anteriors. Aquesta vegada en un format totalment solidari, en què el 100% dels diners i les donacions d'aliments aniran a Càritas i la Fundació Oncolliga d'ajuda als malalts de càncer.

Tothom pot fer aquesta cursa per una bona causa! Animeu-vos-hi!



Les inscripcions anticipades a la cursa absoluta tenen un cost de 7€ i per poder participar a la cursa infantil (nascuts a partir del 2001) cal portar el dia de la cursa 2kg d'aliments (oli, sal, sucre, arròs, pasta, farina, llet, sucs, llaunes...)

Ja podeu fer les inscripcions online a la web del Consell Comarcal de la Selva www.selva.cat/esports.

També podeu fer les inscripcions presencials a la botiga Font Esports i Sports Manel de Santa Coloma de Farners.

El mateix dia de la cursa es faran inscripcions però amb un increment del preu. El preu serà de 9€  i no es garanteix obtenir l'obsequi de la samarreta.

Un circuit totalment urbà i solidari!

Renovem totalment el circuit de la I Cursa Solidària de la Festa Major. Un circuit urbà d'uns 5 km aproximadament on la sortida i arribada serà a la plaça Farners.

Serà un circuit molt ràpid que passarà pels carrers més cèntrics de la població on el públic i familiars podran veure els corredors unes quantes vegades.

Tindran trofeu els tres primers de la cursa absoluta tant en categoria masculina com en femenina. El primer colomenc i la primera colomenca que acabin la cursa també tindran trofeu (no podrà ser acumulable).

Els primers 150 inscrits a les curses infantils tindran un mitjons de regal. Els 150 primers inscrits a la cursa absoluta rebran una samarreta de record.

Agraïm als col·laboradors per ajudar-nos a la I Cursa Solidària de la Festa Major. Una cursa on TOTS els guanys aniran a una causa solidària, a la Fundació Oncolliga i a Càritas.










  


  















2 comentaris:

  1. Hola,
    voldria apuntar-me però no funciona l'enllaç.
    De totes maneres això dels 150 primers inscrits que vol dir?
    Que si no ets dels 150 primers inscrits pagues com tots però no tens samarreta? Em sembla una mica injust.
    Penso que haurieu de donar l'opció, per un preu més econòmic, d'apuntar-se sense samarreta, com fan a moltes altres curses.
    Com aneu de gent inscrita? Imagino que a una setmana de la cursa ja tindreu aquests 150 inscrits.
    Espero poder apuntar-me d'aquí a diumenges.
    Una abraçada.

    Quim

    ResponElimina