divendres, 12 de novembre del 2010

Cursa del Carrer Nou 2010

El 24 d'octubre, una bona part dels atletes de l'AEF-La Selva varen anar a la cursa del Carrer Nou de Girona. Feia un bon dia per córrer, però hi havia massa gent a la cursa pel poc nivell organitzatiu que tenia. Dit d'una altra forma, va ser un caos, molts corradors es varen quedar sense aigua al control dels 5 km, i a la sortida tothom es trepitjava. El que sí que cal dir és que el recorregut passava per una part agradable del barri antic de Girona, precisament el més dur, la pujada a la catedral. Molts atletes quedaven clavats a aquesta pujada, i els que tenien la dignitat de continuar corrent ho feien a la mateixa velocitat dels que caminaven. Tots els nostres atletes masculins van fer menys de 3/4 d'hora, cosa que els situava a menys de la meitat de la classificació. En definitiva, una cursa mal organitzada però molt popular i amb l'encant de Girona de fons.
A la següent fotografia es poden veure l'Ivan i l'Aydin, colze a colze, passant pel pont de pedra junts com a bons companys. 

 A les fotografies següents surten en Jordi a l'arribada, en Jaume a mig camí, i l'Isa (de blanc al fons) al final on les cares de patiments es feien pal·leses.


Si algú vol saber els temps dels nostres atletes només cal anar a la web de la cursa del carrer nou. Fins la propera cursa!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada