divendres, 12 de novembre del 2010

Cursa del Carrilet d'Anglès, Mitja Marató i 10 km de Roda de Ter

El mateix dia, el 10 d'octubre de 2010, uns quants atletes de l'AEF vam decidir anar a Anglès a fer la cursa del Carrilet amb un nou itinerari, que segons l'opinió de molts, era de més bon córrer que en etapes anteriors. En Jordi, en Musta, en Xavi i en Jaume són els que vam córrer en aquesta cursa amb els resultats que mostra la pàgina del Consell Comarcal.
Uns altres atletes vam anar a Roda de Ter on va ploure de forma intensa just abans i després de la cursa. Sembla que el temps s'hagués posat d'acord per no malmetre una mitja marató molt bonica amb el paisatge del Cabrerès de fons. A la mitja marató hi vam córrer en Joan i l'Ivan, que vam arribar al mateix temps al final, i a la de 10 km va córrer la primera noia de l'AEF, l'Isa. La primera de les següents fotos és just abans de la cursa, quan ja havíem quedat ben xops i semblava que fos quan acabàvem.


En Joan i l'Ivan, a l'arribada, amb un temps d'1:25:30. Aquesta cursa va anar molt bé per en Joan ja que estava preparant la marató nocturna de Bilbao que faria al cap de dues setmanes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada