divendres, 12 de novembre del 2010

Marató de Bilbao 2010


El dissabte 23 d'octubre es va celebrar la 2a Marató Nocturna de Bilbao i dos atletes de l'AEF La Selva van disfrutar d'aquesta experiència tan peculiar, única a nivell europeu. La veritat és que fa difícil córrer a aquesta hora de la nit, doncs costa agafar el ritme durant tot el dia: què fas o deixes de fer per no arribar cansat a la línia de sortida, has descansat prou?, has menjat el què tocava?,....,  però un cop arribes a l'esplanada el Guggenheim i veus que hi ha més de 2000 atletes que, com tu, esperen prendre la sortida el cos s'activa i només et queden ganes de començar.
Un castell de focs per donar el tret de sortida i un munt de gent animant durant tota la cursa van fer que l'experiència fos molt profitosa i recomanable.
El guanyador de la cursa va ser el Kenià Kalya amb un temps de 2h19min 43 s, seguit dels seus compatriotes Korir i Biwot. Els atletes de l'AEF La Selva van aconseguir finalitzar la cursa amb els següents resultats : Joan Massó  3h 04 min 48 s (55è lloc) i en Manel Barroso 3h 48 min 45 s (374è lloc).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada